Nazuerah Azhar

Like A Dream
D'Boss!


Welcome. No expection, no disappointment. An ordinary human fom Earth.
NuNaa | 8Belas | Perak


Stories NuNaa Friends ♥♥


Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   

#70 ; Reunion Sangat Part 1


Janji nak buat mini reunion pukul 4, KFC.

3.30 aku bersiap semua. And tepat pukul 4 aku bagitahu aku otw. Isma reply, aku baru bangun tidur. Aku pun takpelah, keluar lah. Start motor dan vrooom vrooom.

Keluar je taman, aku pun melalak ah lagu berakhirlah sudah. Sekali noh, isma sebelah aku. Bukan tadi cakap baru bangun tidur kah? Ah lantak ah. Aku pun steady ahh bawak moto ada pengiring. Aaa.

Sampai KFC. Parking takda. Aduhhh. Ni susah ni aku pusing KFC dan park dekat longwan. Masuk KFC. Mencari dan terus mencari sepeti seorang ibu mencari anaknya. Hahha. Aku terjumpa Zaharatul Husna and be like, 'eh, hai, lama tak jumpa, tak kerja ke, bla.. Bla.. Bla..' So aku tanye lah, nampak Alia tak? Dia pusing and cakap tak pun.

So aku pun naik aa tingkat atas, mungkin aku dapat jumpa diorang. Mungkin. Ahahhaa. Takda sorang pun yang aku kenal. Yang ada cuma pasangan-2 yang acah-2 sweet dating sampai ada yang bersuap bagai. Err. Aku pun turun ah lepak dekat meja depan counter sambil tengok trainees kerja. Hahah.

Aku nak sambung lagi, tapi takde gambar. Kena tunggu diorang send gambar dulu. Lagipun yang ini via mobile je.